Κατασκευή Ιστοσελίδας luxury watches Greece

Η Qubis έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή της Ιστοσελίδας για την εταιρεία πώλησης πολύτιμων ρολογιών Luxury watches.

Νέα ιστοσελίδα για την εταιρεία Luxury watches

Η Luxury watches είναι μια γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση πολυτελών ρολογιών στην Γερμανία αλλά έχει και παράρτημα στην Ελλάδα.  Η Qubis έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της Luxury watches με προόπτικη η ιστοσελίδα αργότερα να μετατραπεί σε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην ιστοσελίδα θα δωθεί μεγάλη έμφαση στην εύκολη πλοήγηση, στην όμορφη παρουσίαση των προϊόντων και στην αναλυτική περιγραφή τους. Η Qubis θα χρησιμοποιήσει συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για την κατασκευή της ιστοσελίδας.  Θα δημιουργηθεί με ωραίο τρόπο μια αναλυτική παρουσίαση της εταιρείας αλλά και των προϊόντων της Luxury watches. Θα δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες (responsive design). Τα περιεχόμενα θα διαμορφωθούν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest