Ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Interior 360

Η Qubis το 2017 επέκτεινε την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος interior 360. Δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και επεκτείναμε τις λειτουργίες αναζήτησης και παρουσίασης των προϊόντων.

Ηλεκτρονικό κατάστημα για μοναδικά έπιπλα interior 360

Το Interior 360 είναι ένα μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα που δραστηριοποιείται στην πώληση μοναδικών επίπλων.  Η Qubis ανέλαβε στα μέσα του 2017 την αναβάθμιση του καταστήματος. Η ιστοσελίδα δεν εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη της παρουσίασης ενός ηλεκτρονικού εταιρικού προφίλ και παρουσίασης προϊόντων, αλλά δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να διαμορφώσουν τα έπιπλα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Ο Ιστοχώρος κατασκευάστηκε με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να δίνει στους επισκέπτες η πλοήγηση αλλά και στους διαχειριστές η διαχείρηση πιο ευχάριστη. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε το interior 360 να είναι εύκολα πλοηγίσιμο από όλες τις συσκευές και οθόνες.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα (χωρισμένα σε κατηγορίες) του interior 360. Εκτός από τα προϊόντα ο επισκέπτης μπορεί να δει και ολοκληρωμένα projects. Η αναζήτηση των προϊόντων έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να μπορούν οι επισκέπτες με εύκολο τρόπο να φιλτράρει τα προϊόντα.

 

Url Ιστοσελίδας: http://interior-360.com

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest