Στη Qubis κάνουμε την επιτυχία των πελατών μας «προσωπική μας υπόθεση»

Η Qubis σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να έχετε μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας φέρουμε πιο κοντά στον κόσμο του διαδικτύου.

Ποιοί είμαστε

Το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο σύστημα πληροφοριών και δίνει πρόσβαση στους χρήστες, με εύκολο και απλό τρόπο, σε οποιαδήποτε πληροφορία. Φανταστείτε το διαδίκτυο σαν μια πόλη τεραστίων διαστάσεων, με πολυάριθμες διευθύνσεις, τις ιστοσελίδες.

Πώς θα θέλατε να είναι η δική σας ιστοσελίδα σε αυτό το τεράστιο δίκτυο επικοινωνίας;

Πώς θα ξεχωρίζει, πώς θα προσελκύει και πώς θα πείθει τους πελάτες σας;

Η Qubis εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου και τον υπηρεσιών πληροφορικής, παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις ενσωματώνει σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτει προσωπικό ικανό να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του internet και της online διαφήμισης και να τις μετατρέψουν σε ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία της επιχείρησής τους.

Με πελατοκεντρική προσέγγιση, μελέτη και ανάλυση των αναγκών σας, η Qubis αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τους στόχους της κάθε επιχείρησης, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση και να μεγιστοποιείται το κέρδος.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε (ή να επανασχεδιάσουμε) την ιστοσελίδα σας, να αναπτύξουμε το δυναμικό μέρος της (on-line πωλήσεις, διαχείριση περιεχομένου, συνδρομητικά site, κλπ), να σας προσφέρουμε επαγγελματική φιλοξενία, κατοχύρωση του domain name σας, αποτελεσματική προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), Social Media Marketing (Facebook, Twitter, Google +, LinkedIn). Αναλαμβάνουμε επίσης τον σχεδιασμό εφαρμογών για κινητά πάντα με στόχο την βέλτιστη χρήση της τεχνολογίας προς όφελος σας.

Γιώργος Καφτάκης ιδρυτής της Qubis

Ο Γιώργος Καφτάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νυρεμβέρη Γερμανίας. Μετά το σχολείο αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το 2008 έχοντας ήδη αρκετή εμπειρία στον προγραμματισμό, αλλά κυριώς στις διαδικτυακές εφαρμογές, ίδρυσε την Qubis. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή ποιοτικών διαδικτυακών υπηρεσιών κατάφερε να δημιουργήσει μια έμπειρη ομάδα από Web-Developers, Graphic Designers και ειδικούς στο Διαδικτυακό Μάρκετινγκ με σκοπό την παροχή αυτών των υπηρεσιών. Η Qubis έχει να επιδείξει μια μεγάλη γκάμα από διαδικτυακές εφαρμογές. Έχει δημιουργήσει πολύχρονες συνεργασίες σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Συγκεκριμένα έχει αναλάβει και υλοποιήση αρκετά μεγάλα έργα από την Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε άλλη ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας είτε και με απευθείας mail στο info@qubis.gr.

Εάν θέλετε μία οικονομική προσφορά για την ιστοσελίδα σας μπορείτε να μας το ζητήστε εδώ.

 

 

Καλή εξυπηρέτηση είναι να προσφέρεις στους πελάτες ότι αναμένουν.
Άριστη εξυπηρέτηση είναι η απόλαυση να προσφέρεις στους πελάτες περισσότερα απ’ ό,τι αναμένουν.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest