Ηλεκτρονική πλατφόρμα για ηλεκτρονικά καταστήματα XPANN

Η Qubis ανέλαβε την βελτιστοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας XPann που ειδικέυεται στην πώληση προϊόντων από διάφορους προμηθευτές. Οι βελτιστοποίηση έγινε πάνω στην πλατφόρμα που είχε στηθεί (Laravel).

Ηλεκτρονική πλατφόρμα παγκόσμιου εμπορίου XPann

Η XPann είναι μια εταιρεία από την Τουρκία που δημιούργησε την ομώνυμη πλατφόρμα που έχει ως σκοπό την διασύνδεση πελατών με τους εμπόρους. Η πλατφόρμα βγήκε στον αέρα τον Νοέμβριο του 2018 και υπήρχαν ενσωματωμένες επτακόσιες χιλιάδες εταιρείες με περίπου δύο εκατομμύρια προϊόντα. Η Qubis ασχολήθηκε κυρίως με την βελτιστοποίηση της πλατφόρμας έτσι ώστε να είναι εύκολα πλοηγήσιμη από τους χρήστες. Αυτό έγινε για να μην παρουσιάζονται προβλήματα εξαιτίας του όγκου των πληροφοριών. Επίσης αναλάβαμε και την βελτιστοποίηση της πλατφόρμας έτσι ώστε να έχει καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Το σύστημα κατασκευάστηκε με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να μπορούν οι διαχειριστές να ενημερώνουν τα περιεχόμενα με τον πιο εύκολο τρόπο. Για την διαχείριση των περιεχομένων χρησιμοποιήθηκε το Framework της PHP Laravel 5. Η Qubis έκανε όλες τις απαραίτητες αλλαγές έτσι ώστε η πλατφόρμα να είναι συμβατή με τo Schema.org, δημιούργησε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορούν οι διαχειριστές να καταχωρούν τίτλους και περιγραφές σε όλες τις σελίδες. Επίσης δημιουργήθηκε ένα αυτόματο σύστημα για την δημιουργία sitemaps το οποίοι ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό μιας και μιλάμε για μεγάλο όγκο δεδομένων.

Url Ιστοσελίδας:  https://www.xpann.com/

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest