Πλατφόρμα Table of Visions για reward-based Crowdfunding

Η Qubis κατασκεύασε το 2017 για την εταιρεία Table of Visions, που ειδικεύεται στο reward-based Crowdfunding μια πλατφόρμα η οποία καλύπτει σε απόλυτο βαθμό τις αντικειμενικές ανάγκες της εταιρείας.  Ο επισκέπτης μπορεί με εύκολο τρόπο να έρθει σε επαφή με την εταιρεία και να ενημερωθεί σχετικά με τις δυνατότητες για Crowdfunding.

Διαδικτυακός χώρος της εταιρείας Table of Visions που είναι σύμβουλοι για crowdfunding

 

Το 2010 η εταιρεία Table of Visions ξεκίνησε τη πρώτη πλατφόρμα crowdfunding στην Γερμανία που βασίστηκε στην ανταμοιβή. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε ιδρυτές νέων εταιρειών και έχει βοηθήσει εκατοντάδες να βρουν τα απαραίτητα κεφάλαια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Σε αυτό το μοτίβο η Qubis ανέλαβε το 2017 τον σχεδιασμό, την ανάλυση και την κατασκευή της νέας πλατφόρμας.

Η Qubis κατασκεύασε την Ιστοσελίδα με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να κάνει στους επισκέπτες την πλοήγηση, αλλά και στους διαχειριστές τη διαχείρηση πιο ευχάριστη. Η εικαστική σχεδίαση της πλατφόρμας έγινε από γραφίστα που συνεργάζεται με την Table of Visions. Η Qubis φρόντισε να υλοποιήσει απόλυτα με βάση την σχεδίαση την νέα αυτή πλατφόρμα.

Στην σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες (που παρουσιάζονται με όμορφο τρόπο) για όλες τις υπηρεσίες  που παρέχει η Table of Visions. Παρουσιάζονται διάφορα νέα στον τομέα του crowdfunding μέσω του Blog της πλατφόρμας καθώς και δυνατότητα εύκολης επικοινωνίας με την εταιρεία. Στην πλατφόρμα δημιουργήθηκαν επίσης διάφορα κανάλια ώστε η εταιρεία να μπορεί να συλλέξει Emails για να τα χρησιμοποιήσει για προωθητικούς σκοπούς.

Url Ιστοσελίδας: https://tableofvisions.com/

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest