Ολοκλήρωση ηλεκτρονικού καταστήματος Elixir of Life

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με την ελβετική εταιρεία Astro-Software. Η Qubis ανέλαβε συντήρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας για την αυτοματοποιημένη πώληση της αστρολογικής εφαρμογής Galiastro .

Ηλεκτρονικό κατάστημα Elixir of Life για την πώληση ποιοτικών προϊόντων περιποίησης και διατροφής

Τον Ιούνιο του 2019 η Qubis ξεκίνησε την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος Elixir of Life https://www.elixiroflife.gr/.  Τώρα σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της κατασκευής. Η Elixir of Life είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρονικού και χονδρικού εμπορίου. Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να δώσει στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα που παρέχει η εταιρεία και να τους δώσει την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Η Elixir of Life παρέχει στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία από αγνά και φυτικά προϊόντα που αφορούν την περιποίηση και την διατροφή. Τα προϊόντα είναι κυριώς ντόπια προϊόντα από τα πιο αγνά υλικά και άριστης ποιότητας. Εκτός όμως από τα προϊόντα στο elixiroflife.gr θα βρείτε και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για μια πιο ποιοτική ζωή καθώς και συνταγές.

Παράλληλα με την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος η Qubis έχει αναλάβει την ανάλυση και τον σχεδιασμό καθώς και την συντήρηση.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest