Διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων B2Run - Σύστημα διαχείρισης

Η Qubis συνεργάστηκε με την Αυστριακή Max-Fun για την δημιουργία του Αθλητικού Portal B2Run. Η κατασκευή περιλάμβανε εκτός από το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και μια διεπαφή (webservice) σε ένα πανευρωπαϊκο σύστημα διαχείρισης για αγώνες δρόμων. Το σύστημα διαχείρισης αλλά και το Webservice κατασκευάστηκαν με χρήση της PHP, Mysql καθώς και σε επιλεγμένα σημεία AJAX.

Portal για διοργάνωση αγώνων δρόμου B2Run

Η B2Run είναι μια εταιρεία που διοργανώνει αγώνες δρόμου για εταιρείες σε όλη την Ευρώπη. Το 2018 βγήκε στον αέρα η νέα πλατφόρμα διαχείρισης των αγώνων. Το σύστημα περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης όλων των εταιρειών, πληρωμών, συμμετέχοντες στους αγώνες καθώς και μια διεπαφή (webservice) το οποίο συγχρόνιζει όλα τα δεδομένα με ένα πανευρωπαϊκο σύστημα για τους αγώνες. Η Qubis συμμετείχε σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης και κατασκεύασε εξ ολοκλήρου το web service.

Το σύστημα κατασκευάστηκε με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να μπορούν οι διαχειριστές να ενημερώνουν τα περιεχόμενα με τον πιο εύκολο τρόπο. Για την διεπαφή χρησιμοποιήθηκε η βιβλιοθήκη SOAP της PHP. Έγινε χρήση επίσης σε επιλεγμένα μέρη πρόσθετα της PHP όπως το PHPGrid. Η Qubis δημιούργησε για την διεπαφή του B2Run μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εύκολο τρόπο και σε άλλα projects.

Url Ιστοσελίδας:  https://www.b2run.de/

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest