Σχεδιασμός Εικαστικών για Ιστοχώρους και εταιρικές ταυτότητες

Αναλαμβάνουμε για εσάς τον εικαστικό σχεδιασμό για μια επαγγελματική εταιρική ταυτότητα, για μοναδικές ιστοσελίδες και διαδικτυακές εφαρμογές.

Για μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Αποτελεί την απαρχή για την οικοδόμηση μιας σωστής εικόνας για την επιχείρησης σας, αντικατοπτρίζει το ύφος, τη δραστηριότητα και την κουλτούρα της και οφείλει να την διαφοροποιεί και να την αναδεικνύει.

Εικαστικά για Ιστοχώρους

Η πρώτη εικόνα που θα έχει ο επισκέπτης από την Ιστοσελίδα σας είναι πολύ σημαντική για να του τραβήξει το ενδιαφέρον ώστε να συνεχίσει την πλοήγηση.

Διαφημιστικά για Ιστοχώρους

Ένας τρόπος διαφήμισης στον ψηφιακό κόσμο είναι τα Banners. Εικαστικά τοποθετημένα σε ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας (portals, guides κ.λ.π.) τα οποία προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή των επισκεπτών προβάλλοντας διαφημίσεις.

Τι σας παρέχει η Qubis;

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας. Αποτελεί την απαρχή για την οικοδόμηση μιας σωστής εικόνας για την επιχείρησης σας, αντικατοπτρίζει το ύφος, τη δραστηριότητα και την κουλτούρα της και οφείλει να την διαφοροποιεί και να την αναδεικνύει. Σχεδιάζεται και υλοποιείται με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι σύμφωνη με το “προφίλ” της εταιρίας και συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας.

Η Qubis ξεκινάει με τον σχεδιασμό λογοτύπου το οποίο είναι το βασικό κομμάτι και καθορίζει και τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Εφόσον σχεδιαστεί το λογότυπο ένα άλλο βασικό στοιχείο στην επαγγελματική παρουσία σας είναι και οι εφαρμογές του σε επαγγελματικές κάρτες, φακέλους και επιστολόχαρτα. Επίσης, μπορούν να σχεδιαστούν folder, μπλοκ σημειώσεων, παραστατικά με τα οποία γίνονται οι συναλλαγές, εξώφυλλα για cd κ.α..

Στη Qubis έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να σχεδιάσουμε για εσάς μια επαγγελματική ταυτότητα που ταιριάζει ακριβώς σε εσάς. Η εταιρική ταυτότητα θα χρησιμοποιήθει μετέπειτα και στην κατασκευή της Ιστοσελίδας σας.

Σχεδιασμός Εικαστικών για Ιστοχώρους

Η πρώτη εικόνα που θα έχει ο επισκέπτης από την Ιστοσελίδα σας είναι πολύ σημαντική για να του τραβήξει το ενδιαφέρον ώστε να συνεχίσει την πλοήγηση. Η Qubis έχοντας ως στόχο την καλύτερη προβολή των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, παρέχει την δυνατότητα σχεδιασμού νέου εικαστικού για οποιαδήποτε Ιστοσελίδα. Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες στην Ιστοσελίδα σας θα έχουν μια μοναδική εμπειρία κατά την πλοήγηση τους.

Ο σχεδιασμός εικαστικών γίνεται πάντα σε συνεργασία με εσάς ώστε το αποτέλεσμα να έχει την σφραγίδα της εταιρείας σας και να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Με χρήση του λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότητας σχεδιάζουμε για εσάς μια ολοκληρωμένη εικόνα στο διαδίκτυο

Η Qubis σας δίνει επίσης την δυνατότητα να εφαρμόσει το εικαστικό στην Ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να έχετε μια ανανεωμένη Ιστοσελίδα με πολύ απλό τρόπο.

Διαφημιστικά Banners για Ιστοχώρους

Ένας τρόπος διαφήμισης στον ψηφιακό κόσμο είναι τα Banners τα οποία αν τοποθετηθούν σε ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας (portals, guides κ.λ.π.) θα έχουν ως αποτέλεσμα να αποσπάσουν την προσοχή των επισκεπτών προβάλλοντας διαφημίσεις. Τα διαφημιστικά banners μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την online παρουσία σας αρκεί βεβαία να είναι έξυπνα, σωστά τοποθετημένα και η ιστοσελίδα που τα προβάλει να πληρεί κάποια βασικά χαρακτηριστικά όπως απαιτεί το διαδίκτυο σήμερα.

Η Qubis σας προσφέρει την σχεδίαση διαφημιστικών Banners σε διάφορα μεγέθη ώστε να εξυπηρετούν την προβολή και προώθησή σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με τη βοήθεια της ομάδας marketing φροντίζουμε η δημιουργία τους γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να σας καλύπτουν αισθητικά και ταυτόχρονα να είναι ελκυστικά, κατανοητά και να οδηγούν το χρήστη στην ιστοσελίδας σας.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest