Υπηρεσίες διαδικτύου

Η Qubis σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες για να έχετε μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για εσάς και την επιχείρηση σας.

Η Qubis βρίσκεται δίπλα σας για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο του διαδικτύου. Σας βοηθάμε να ανακαλύψετε τις μεγάλες δυνατότητες που παρέχει σε εσάς και την επιχείρηση σας το διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας πάντα τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους. Η Qubis δραστηριοποιείται από το 2008 στις υπηρεσίες διαδικτύου και βρίσκει λύσεις πάντα σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να οδηγεί σε μια ποιοτική αναβάθμιση της επιχείρησής σας στον χώρο του διαδικτύου.

Καλή εξυπηρέτηση είναι να προσφέρεις στους πελάτες ότι αναμένουν.
Άριστη εξυπηρέτηση είναι η απόλαυση να προσφέρεις στους πελάτες περισσότερα απ” ό,τι αναμένουν.

Υπηρεσίες Διαδικτύου

η Qubis σας προσφέρει υπηρεσίες από το Α εώς το Ω

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών

Στην Qubis σας προσφέρουμε διαδικτυακές εφαρμογές σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Για να μπορέσει να αναπτυχθεί η διαδικτυακή εφαρμογή ή ιστοσελίδα που επιθυμείτε θα χρειαστεί ένα πακέτο φιλοξενίας.

Εικαστική σχεδίαση

Για μια πιο επαγγελματική εικόνα η Qubis σας παρέχει τον σχεδιασμό μιας επαγγελματικής ταυτότητας καθώς και υπηρεσίες σχεδίασης που αφορούν την εφαρμογή σας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Wordpress

Η Qubis αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών με το πιο αξιόπιστο και δημοφιλές CMS. Κατασκευάζουμε WordPress websites που σας επιτρέπουν να αναπτυχθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο τρόπο.

Επιδιόρθωση & Υποστήριξη WordPress

Η Qubis βρίσκεται κοντά σας και μετά την υλοποίηση της WordPress Ιστοσελίδας για να αναλάβει την υποστήριξη και διάφορες επιδιορθώσεις, που αυτή θα χρειαστεί.

Wordpress Plugins - Themes

Η μεγάλη δύναμη του WordPress βρίσκεται στην δυνατότητα επέκτασης και τροποποίησης βασικών λειτουργιών του. Ελάτε στην Qubis για εξειδικευμένα και ειδικά προσαρμοσμένα Themes και Plugins.

Προώθηση στις Μηχανές αναζήτησης (SEO)

Το να έχετε παρουσία στο internet είναι σημαντικό για την εταιρείας σας, όμως είναι ακόμα πιο σημαντικό να σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης! Η Qubis αναλαμβάνει για εσάς την Βελτιστοποίηση και Προώθηση της Ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά δίκτυα.

Social Media Marketing

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Εκτός από την διασκέδαση και την εύρεση γνωστών και φίλων μας παρέχουν μια τεράστια δυνατότητα να προωθήσουμε την επιχείρηση μας σε ένα πιο ευρύ κοινό. Για αυτό τον λόγο η Qubis σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Social Media Marketing.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest