Νέος ιστοχώρος εταιρείας κατασκευής επίπλων Homedesign

Η Qubis κατασκεύασε το 2018 για την εταιρεία Σακλαμανάκης – Homedesign που ειδικεύεται στην κατασκευή επίπλων την νέα τους ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να καλύψει σε μέγιστο βαθμό όλες τις ανάγκες για την διαδικτυακή προβολή της εταιρείας.

Διαδικτυακός χώρος της εταιρείας Homedesign

 

Η εταιρεία Homedesign έκανε δυναμικά το ξεκίνημα της στο χώρο του επίπλου κουζίνας το 1990 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε ως μια από τις πλέον δυναμικότερες εταιρείες στο χώρο της τοπικής αγοράς. Προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις οργάνωσης εσωτερικών χώρων και εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες κάθε πελάτη.

H Qubis σχεδίασε και κατασκεύασε την ιστοσελίδα της Homedesign το 2018. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της εταιρείας για παρουσίαση του ηλεκτρονικού εταιρικού προφίλ και των εργών της στο διαδίκτυο. Σκοπός είναι ο επισκέπτης να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εταιρεία αλλά και όλων των ολοκληρωμένων εργών της.

Η Qubis κατασκεύασε την ιστοσελίδα με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκε το ευρέως γνωστό σύστημα διαχείρισης περιεχομένων WordPress καθώς και το Divi Theme που είναι ιδανικό για την βέλτιστη διαχείριση περιεχομένων στον ιστοχώρο. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες. Τα περιεχόμενα διαμορφώθηκαν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Στην σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία και όλα τα έργα της Homedesign . Επίσης για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες που θέλετε η ιστοσελίδα σας παρέχει την δυνατότητα να έρθετε εύκολα σε επικοινωνία με την εταιρεία, μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest