Νέο Elixir of Life - Ηλεκτρονικό κατάστημα για πώληση ποιοτικών προϊόντων περιποίησης και διατροφής

Η Qubis κατασκεύασε το 2016 για την Elixir of Life ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχει ως σκοπό την προβολή και πώληση ποιοτικών προϊόντων περιποίησης και διατροφής.  Από τον Αύγουστο του 2019 βγήκε στον αέρα το νέο κατάστημα το οποίο το σχεδιάσαμε και το αναπτύξαμε με σκοπό την παρουσίαση και πώληση νέων προϊόντων.

Το νέο Elixir of Life – ηλεκτρονικό κατάστημα με ποιοτικά προϊοντα περιποίησης και διατροφής

 

Η Elixir of Life είναι μια νέα εταιρία στον χώρο των προϊόντων καλλωπισμού, βιολογικών και φυτικών προϊόντων.  Παρά το γεγονός ότι η Elixir of Life έχει σύντομο χρόνο δραστηριοποίησης στο τομέα της παραγωγής και πώλησης ιδιαίτερων και αγνών φυτικών προϊόντων, προσπαθεί πάντα το τελικό αποτέλεσμα να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τους πελάτες της.  Η Qubis ανέλαβε στα μέσα του 2016 την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της Elixir of Life. Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν η βέλτιστη παρουσίαση των ιδιαίτερων αυτών προϊόντων, έτσι ώστε να αναπτυχθεί μια ισχυρή αγορά στο διαδίκτυο. Τον Απρίλιο τους 2019 μας ανέθεσαν την ανάπτυξη του νέου κατασμήματος και η διαδικασία ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο. Για το νέο Elixir of Life δώσαμε μεγάλη προσοχή στην εύκολη πλοήγηση από όλες τις συσκευές. Επίσης δώσαμε έμφαση στην όμορφη παρουσίαση των προϊόντων και στην εύκολη αγορά τους.

Η Qubis κατασκεύασε το ηλεκτρονικό κατάστημα με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να κάνει στους επισκέπτες την πλοήγηση πιο ευχάριστη. Το κατάστημα κατασκευάστηκε με χρήση του ευρέως γνωστού σύστηματος διαχείρισης περιεχομένων WordPress και το ηλεκτρονικό κατάστημα Woocommerce. Τα περιεχόμενα διαμορφώθηκαν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Στην σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της Elixir of Life,  διάφορα νέα στον τομέα της περιποίησης και ομορφιάς και συνταγές. Επίσης έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη διαδικασία αγοράς των προϊόντων. Η σελίδα περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όπως καλάθι αγορών, αγορά προϊόντων και λογαριασμό χρηστών.

Url ιστοσελίδας: https://www.elixiroflife.gr

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest