Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για φιλοξενία και ασφάλεια Ιστοσελίδων

Το πρώτο βήμα ξεκινάει από εδώ… Επιλέγοντας ένα Domain Name που ταιριάζει απόλυτα στην ιδέα που θέλετε να υλοποιήσετε και διαλέγοντας ένα πακέτο φιλοξενίας που παρέχει μέγιστη ασφάλεια.

Υπηρεσίες φιλοξενίας και παροχής πιστοποιητικών για Ιστοσελίδες

Κατοχύρωση Domain Name

Το πρώτο βήμα για μια διαδικτυακή παρουσία ξεκινάει από την κατοχύρωση ενός domain name.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Για να μπορέσει να αναπτυχθεί η διαδικτυακή εφαρμογή ή ιστοσελίδα που επιθυμείτε θα χρειαστεί ένα πακέτο φιλοξενίας.

Ασφάλεια Ιστοσελίδων

Για να είναι τα περιεχόμενα που παρέχετε στους επισκέπτες σας ασφαλή πρέπει η Ιστοσελίδας σας να εφοδιαστεί με σχετικά πιστοποιητικά.

Τι σας παρέχει η Qubis;

Καταχώρηση Domain Name

Ξεκινώντας από την δυνατότητα κατοχύρωσης Domain Names το οποίο αποτελεί το πρώτο και βασικό βήμα στην κατασκευή ενός νέου Ιστοχώρου η Qubis σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για φιλοξενία αλλά και την ασφάλεια των Ιστοσελίδων σας.

Τα Domain Names είναι στην ουσία μία λέξη (ονομασία) που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε να συνδεθούμε εύκολα και γρήγορα σε μια ιστοσελίδα που είναι ανεβασμένη στο διαδίκτυο (internet).

Η λέξη αυτή πάντα προσδιορίζεται από μία κατάληξη που συνήθως χαρακτηρίζει την γεωγραφική «περιοχή» του δικτύου στην οποία ανήκει ή την ιδιότητα της ιστοσελίδας. Πλέον οι καταλήξεις έχουν επεκταθεί προσδιορίζοντας πολλές φορές και τον χώρο που δραστηριοποιείται η Ιστοσελίδα (όπως .law, .taxi, .store, .club, .work).

Έτσι, τα domain names με κατάληξη .gr θα έχει την μορφή πχ mydomain.gr, ένα όνομα χώρου με κατάληξη .com θα έχει τη μορφή mydomain.com και οι χρήστες θα μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες που θέλουν γράφοντας σε κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (όπως στο Google Chrome, Safari ή τον Firefox) μια διεύθυνση της μορφής http://www.mydomain.gr ή http://www.mydomain.com.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων και Διαδικτυακών εφαρμογών

Η φιλοξενία ιστοσελίδων (Web Hosting ή απλά hosting) είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα συνεχώς αναρτημένη στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνεται με το κόστος του ανάλογου εξοπλισμού (π.χ. υπολογιστές – εξυπηρετητές – servers) ή την ανάγκη εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού εξωτερικών συνδέσεων και εύρους σύνδεσης (bandwidth). Αυτό το κομμάτι του αναλαμβάνει η Qubis για εσάς.

Έχοντας πάντα στο μυαλό την βέλτιστη απόδοση της Ιστοσελίδας σας και όλο αυτό στο μικρότερο δυνατό κόστος, η Qubis σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από πακέτα φιλοξενίας. Διαλέξτε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς:

Ασφαλείς Ιστοσελίδες με χρήση πιστοποιητικών SSL

Τα πιστοποιητικά SSL είναι τα πρότυπα τεχνολογίας ασφαλείας για την δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ ενός διακομιστή – server και ενός προγράμματος περιήγησης. Αυτός ο δεσμός εξασφαλίζει ότι όλα τα δεδομένα που μεταφέρθηκαν μεταξύ του  διακομιστή – server  και των browsers παραμένουν ιδιωτικά και ασφαλή.

Το SSL είναι ένα πρότυπο και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια δικτυακούς τόπους για την προστασία των online συναλλαγών με τους πελάτες τους.

Η Qubis σας παρέχει τέτοιου είδους πιστοποιητικά για όλες τις ιστοσελίδες.

Τα πιστοποιητικά είναι πλέον υποχρεωτικά και οι μηχανές αναζήτησης (ειδικά η Google) τα προσμετρούν για την τελική κατάταξη της Ιστοσελίδας.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest