Προώθηση στις Μηχανές αναζήτησης (SEO)

Το να έχετε παρουσία στο internet είναι σημαντικό για την εταιρείας σας, όμως είναι ακόμα πιο σημαντικό να σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης! Η Qubis αναλαμβάνει για εσάς την Βελτιστοποίηση και Προώθηση της Ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά δίκτυα.

Βελτιστοποίηση και Προώθηση της Ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης

Ελάχιστοι είναι οι επισκέπτες που θα βρουν την ιστοσελίδα σας τυχαία, είτε πληκτρολογώντας απ” ευθείας την διεύθυνσή σας. Οι κυριότερες αιτίες εισροής επισκεπτών είναι οι μηχανές αναζήτησης (Search Engines) και οι κατάλογοι (Link Sites). Λαμβάνοντας υπόψη μας τα στοιχεία αυτά, η στρατηγική προώθησης του διαδικτυακού σας τόπου είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη της. Μία ιστοσελίδα εάν δεν έχει επισκέπτες είναι κυριολεκτικά σαν να μην υφίσταται.

Η δημιουργία μιας ωραίας ιστοσελίδας δεν σημαίνει αυτόματα και συμβόλαιο με την επιτυχία.

Πολλές φορές παρατηρείται ότι καλά σχεδιασμένες ιστοσελίδες δεν έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα και συνεπώς δεν επιτυγχάνουν τους στόχους που ετέθησαν κατά την δημιουργία τους.

Ο κύριος λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι ότι η ιστοσελίδα σας δεν έχει βελτιστοποιηθεί – προετοιμαστεί για τις μηχανές αναζήτησης. Καθημερινά πλέον γίνονται εκατομμύρια αναζητήσεις μέσα από τις μηχανές αναζήτησης, προκειμένου οι χρήστες να βρούνε τις πληροφορίες που θέλουν, μέσα από τις αναρίθμητες πληροφορίες που παρέχει το διαδίκτυο.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν η ιστοσελίδα σας να μπορεί να βρεθεί εύκολα μέσα από τις μηχανές αναζήτησης με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά (keywords). Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει προηγηθεί μελέτη ανταγωνισμού και βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με την δημιουργία της αν όχι και νωρίτερα. Η όλη μελέτη που γίνεται σκοπεύει στο να επικεντρώνεται η ιστοσελίδα στο κοινό που απευθύνεται.

Κύριος στόχος μας είναι η επιτυχής προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και μπορούμε να το πετύχουμε.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest