Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος της Mastelko

Η Qubis έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος της Mastelko – Α. Κολομβάκη & ΣΙΑ ΕΕ.

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα mastelko.gr

Η Mastelko είναι μια εταιρία με εξειδίκευση στη Θέρμανση και τον Κλιματισμό, με μεγάλη εμπειρία στην επεξεργασία νερού και με μια πλήρη γκάμα υδραυλικών ειδών.  Η Qubis ανέλαβε τον σχεδιασμό και την την κατασκευή του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος της Mastelko το οποίο θα δίνει στην εταιρεία την δυνατότητα να προβάλη και να πουλάει όλα της τα προϊόντα.  Η Qubis θα αναπτύξει επίσης την διεπαφή που θα συγχρονίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα με το ERP της εταιρείας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα δωθεί μεγάλη έμφαση στην εύκολη πλοήγηση, στην όμορφη παρουσίαση των προϊόντων και στην αναλυτική περιγραφή τους. Η Qubis θα χρησιμοποιήσει συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για την ανάπτυξη του καταστήματος.  Θα δημιουργηθεί με ωραίο τρόπο μια αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων χωρισμένα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες. Θα δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες. Τα περιεχόμενα θα διαμορφωθούν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest