Έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Astro-Software

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με την ελβετική εταιρεία Astro-Software. Η Qubis ανέλαβε συντήρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας για την αυτοματοποιημένη πώληση της αστρολογικής εφαρμογής Galiastro . 

Ηλεκτρονικό κατάστημα Astro-Software για την πώληση εξειδικευμένης εφαρμογής Galiastro για αστρολογική μελέτη

Τον Απρίλιο του 2019 η Qubis ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Astro-Software για την τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού καταστήματος https://astrosoftware.at/.  Η Astro-Software είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Ελβετία και δραστηριοποιείται στον τομέα της αστρολογίας. Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να δώσει στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Galiastro και με αυτοματοποιημένη διαδικασία να δώσει στους πελάτες του πρόσβαση στην εφαρμογή.

Το GALIASTRO είναι ένα πρόγραμμα αστρολογίας που αναπτύχθηκε για πάνω από 30 χρόνια για του λειτουργικό σύστημα Windows και παρέχει αναλυτικές διαδικασίες και εργαλεία για αναλυτικές αστρολογικές μελέτες.  Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο και σε συσκευές Android όπως και iOs.

Παράλληλα με την συντήρηση του υπάρχον ηλεκτρονικού καταστήματος η Qubis έχει αναλάβει την ανάλυση και τον σχεδιασμό για το νέο E-Shop της εταιρείας που θα παρέχει στους επισκέπτες επιπλέον επιλογές. 

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest