Σχεδιασμός και Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών

Η Qubis σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να έχετε μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο. Βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας φέρουμε πιο κοντά στον κόσμο του διαδικτύου.

Πλάνο για μια επιτυχημένη Ιστοσελίδα

Σχεδίαση και Ανάλυση

Η βάση για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα είναι σωστή σχεδίαση και ολοκληρωμένη ανάλυση των απαιτήσεων.

Ανάπτυξη

Εφόσον οι απαιτήσεις της ιστοσελίδας σχεδιαστούν και αναλυθούν με σωστό τρόπο ακολουθεί η ανάπτυξη της.

Παρακολούθηση

Για μια επιτυχημένη διαδικτυακή εφαρμογή δεν φτάνει μόνο η σωστή ανάπτυξη αλλά είναι απαραίτητη και η παρακολούθηση της από έμπειρο προσωπικό.

Τι σας παρέχει η Qubis;

Στην Qubis αναλαμβάνουμε με την ίδια σοβαρότητα και αφοσίωση από μια απλή κατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής παρουσίασης (εταιρικό web site) στατική είτε δυναμική, δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, μέχρι και πολύπλοκες διαδραστικές εφαρμογές διαδικτύου.

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο μέσω ενός λειτουργικού ιστοχώρου σας προσφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Παρουσία της επιχείρησής σας 24 ώρες το 24ωρο
  • Παροχή νέων υπηρεσιών στους πελάτες σας
  • Μείωση λειτουργικού κόστους
  • Ενίσχυση της εικόνας σας στους πελάτες σας

 

Η ομάδα της Qubis αποτελείται τόσο από εξειδικευμένους προγραμματιστές όσο και από γραφίστες με εμπειρία και πάντα πρωτοπόροι στις νέες τεχνολογίες και τάσεις.
Σας παρέχουμε λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας και θα παρουσιάσουν ένα πρόσωπο που ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας στην αγορά. Η παρουσία σας στο Διαδίκτυο θα τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερων επισκεπτών και θα του περάσει τα απαραίτητα μηνύματα που θέλετε για την πελατία σας.

Διαδικτυακές εφαρμογές

η Qubis σας προσφέρει υπηρεσίες από το Α εώς το Ω

Κατοχύρωση Domain Name

Κατοχύρωση Domain Name

Το πρώτο βήμα για μια διαδικτυακή παρουσία ξεκινάει από την κατοχύρωση ενός domain name.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Για να μπορέσει να αναπτυχθεί η διαδικτυακή εφαρμογή ή ιστοσελίδα που επιθυμείτε θα χρειαστεί ένα πακέτο φιλοξενίας.

Εικαστική σχεδίαση

Εικαστική σχεδίαση

Για μια πιο επαγγελματική εικόνα η Qubis σας παρέχει τον σχεδιασμό μιας επαγγελματικής ταυτότητας καθώς και υπηρεσίες σχεδίασης που αφορούν την εφαρμογή σας.

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών

Στην Qubis σας προσφέρουμε διαδικτυακές εφαρμογές σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Internet Marketing

Internet Marketing

Για πιο αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο σας προσφέρουμε υπηρεσίες προβολής και προώθησης.

Υποστήριξη

Υποστήριξη

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικτυακή εφαρμογή σας αναλαμβάνουμε την υποστήριξη για μελλοντικές ανάγκες.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το hosting ή η φιλοξενία ιστοσελίδας και γιατί την χρειάζομαι;
Η ιστοσελίδα για να είναι προσβάσιμη από τους χρήστες του διαδικτύου πρέπει να φιλοξενείται σε έναν υπολογιστή ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο 24 ώρες/24ωρο, στον διακομιστή (Server). Οι διακομιστές έχουν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, μνήμη και ταχύτητα πρόσβασης έτσι ώστε να μπορούν με άνεση να ανταπεξέλθουν σε ταυτόχρονη πρόσβαση πολλών χρηστών, σε αντίθεση με έναν συμβατό υπολογιστή στο σπίτι είτε στο γραφείο που έχετε τις μικρές ταχύτητες που προσφέρουν οι πάροχοι.
Τι είναι το domain name;
Φανταστείτε λοιπόν το διαδίκτυο σαν μια πόλη τεραστίων διαστάσεων, με πολυάριθμες διευθύνσεις, τα domain names. Domain names λοιπόν είναι η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο. Οπότε όταν κάποιος χρήστης γράφει μια συγκεκριμένη “διεύθυνση” στον φυλλομετρητή του (Chrome ,Mozilla Firefox, Internet Explorer, κ.ά.) αυτόματα εμφανίζεται η ιστοσελίδα που την αντιπροσωπεύει.
Ποιο πακέτο φιλοξενίας ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μου;
Το να επιλέξεις το πακέτο φιλοξενίας είναι απλό. Επιλέγετε το πιο οικονομικό πακέτο και έπειτα ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας το αναβαθμίζετε σε κάποιο επόμενο πακέτο μόνο όταν χρειαστείτε κάποια στοιχεία που δεν έχει το δικό σας, όπως το πλήθος των email, τον χώρο, την κίνηση δεδομένων κ.ά.
Τι είναι το SSL και ποια η χρησιμότητα του;
Όταν καλούνται οι χρήστες να καταχωρήσουν προσωπικά τους δεδομένα σε κάποια φόρμα της ιστοσελίδας σας είτε ειδικότερα στην περίπτωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος κληθούν να καταχωρήσουν στοιχεία πιστωτικής κάρτας κτλ, είναι απαραίτητο να γίνεται χρήση SSL (Secure Socket Layer) συνδέσεων για την ασφαλή διακίνηση αυτών των ευαίσθητων πληροφοριών. Είναι στην ουσία ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για την Ιστοσελίδα.
Πόσο χρόνο απαιτεί η ολοκλήρωση μιας ιστοσελίδας;
Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας απόκρισης σε θέματα που αφορούν αποφάσεις και επιλογές σας έτσι ώστε να προχωράει η διαδικασία ομαλά. Στην προσφορά μας σας έχουμε πάντα αναλυτικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης χωρισμένο σε στάδια όπως ανάλυση, σχεδιασμό, υλοποίηση, τεκμηρίωση κ.ο.κ. Οπότε συνδυάζοντας αυτά τα δύο, έχετε μια εικόνα για τον χρόνο ολοκλήρωσης που απαιτείται.
Τι είναι το Social Media Marketing;
Ως γνωστών τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, επηρεάζοντας κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμαι το διαδίκτυο. Καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος συνδέεται σε ένα από τα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, google +, linkein) με σκοπό να έρθει σε επαφή με κόσμο ή να αντλήσει διάφορες πληροφορίες. Με αυτή την αύξηση των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και με τον τρόπο που λειτουργούν πλέον αυτά έχει γίνει αναγκαία η χρήση των μέσων αυτών για την προβολή των επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα, μπορούν πλέον να έρθουν με εύκολο τρόπο σε επαφή με ένα ευρύ κοινό στο οποίο μπορούν να παρουσιάσουν με επαγγελματικό τρόπο τις δραστηριότητες τους. Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια σωστή στρατηγική έτσι ώστε να έχει η επιχείρηση σας το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.  Ο τρόπος με τον οποίο οργανώνεται αυτή η στρατηγική αλλά και η διαδικασίες χρειάζονται για να υλοποιηθεί αυτή η στρατηγική ονομάζεται  Social Media Marketing.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest