Ολοκληρωμένες υπηρεσίες WordPress

Η Qubis αναλαμβάνει για εσάς την κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών με το πιο αξιόπιστο και δημοφιλές CMS. Κατασκευάζουμε WordPress websites που σας επιτρέπουν να αναπτυχθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας με τον καλύτερο τρόπο. Στην Qubis αναλαμβάνουμε την Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων – Ηλεκτρονικών καταστημάτων, την δημιουργία προσωποποιημένων Themes και Plugins και την Συντήρηση – Υποστήριξη συστημάτων WordPress.

Η Qubis αναλαμβάνει για εσάς

Wordpress Design

O πρώτος και πιο σημαντικός στόχος της Qubis είναι να δημιουργήσουμε Ιστοσελίδες, με το δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, που να είναι εύχρηστες, φιλικές  για τους επισκέπτες και να επιτρέπουν σε εσάς και την επιχείρηση σας να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του internet.

Wordpress Development

Κατασκευάζουμε για εσάς με χρήση της πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα WordPress μια Ιστοσελίδα πλήρως προσαρμοσμένη, με εξειδικευμένες ενότητες και λειτουργίες ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

HTML / CMS σε WordPress

Μετατρέπουμε την Ιστοσελίδα σας από  στατική (HTML) ή από οποιοδήποτε διαφορετικό CMS (Joomla, Drupal, OpenCart κλπ.) σε μια νέα Ιστοσελίδα WordPress. H Qubis κατέχει τα κατάλληλα εργαλεία και γνώσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα.

WordPress Migrations

Η Qubis αναλαμβάνει για εσάς την μεταφορά της WordPress Ιστοσελίδας σας σε νέο server. Φροντίζουμε πάντα ώστε η μεταφορά να γίνεται με τον πιο ασφαλή τρόπο για τα αρχεία καθώς και την βάση δεδομένων της Ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να μην υπάρξει περίοδος που η ιστοσελίδα σας να μην είναι online.

Υπηρεσίες WordPress που σας παρέχει η Qubis

WordPress Design

O πρώτος και πιο σημαντικός στόχος της Qubis είναι να δημιουργήσουμε WordPress Ιστοσελίδες που να είναι εύχρηστες, φιλικές  για τους επισκέπτες και να επιτρέπουν σε εσάς και την επιχείρηση σας να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του internet, του ηλεκτρονικού εμπορίου και της online διαφήμισης στο μέγιστο βαθμό.

Αναλαμβάνουμε για εσάς την σχεδίαση και προσαρμογή της Ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να είναι εύκολη στην πλοήγηση, να παρέχει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις πληροφορίες στους επισκέπτες και με το κατάλληλο περιβάλλον να προωθεί τις αντικειμενικές ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας πάντα τις τελευταίες εκδόσεις του συστήματος διαχείρισης περιεχομένων.

Σας παρέχουμε δημιουργία εικαστικών για κάθε WordPress Ιστοσελίδα, δημιουργία μοναδικών μενού για την ιδανική πλοήγηση στην Ιστοσελίδα, την οργάνωση του περιεχομένου έτσι ώστε οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να βρουν την πληροφορία που θέλετε να τους δώσετε και την προσαρμογή της Ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να είναι είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές.

Wordpress Design
Wordpress Development

WordPress Development

Κατασκευάζουμε για εσάς με χρήση της πλατφόρμας ανοιχτού κώδικα (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) WordPress μια Ιστοσελίδα πλήρως προσαρμοσμένη, με εξειδικευμένες ενότητες και λειτουργίες ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Εξειδικευόμαστε στην δημιουργία προσαρμοσμένων Themes και Plugins καθώς και στην επιδιόρθωση ή επέκταση υπάρχουσων εγκαταστάσεων, έτσι ώστε η Ιστοσελίδα σας να παρέχει όλες αυτές τις δυνατότητες στους επισκέπτες που θα την κάνουν ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σας.

HTML / CMS σε WordPress

Μετατρέπουμε την Ιστοσελίδα σας από στατική (HTML) ή από οποιοδήποτε διαφορετικό CMS (Joomla, Drupal, OpenCart κλπ.) σε μια νέα δυναμική ιστοσελίδα με χρήση του WordPress CMS. H Qubis κατέχει τα κατάλληλα εργαλεία και όλες τις απαραίτητες γνώσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε την Ιστοσελίδα σας από τα ευρέως γνωστά CMS όπως Joomla, Drupal, OpenCart και Magento σε περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Επίσης αναλαμβάνουμε, σε περίπτωση που έχετε Ιστοσελίδα στατική (HTML) και επιθυμείτε να την μετατρέψεται σε δυναμική έτσι ώστε να έχετε παραπάνω επιλογές στην επεξεργασία περιεχομένων, την μεταφορά της σε WordPress.

HTML / CMS σε WordPress

WordPress Migrations

Η Qubis αναλαμβάνει για εσάς την μεταφορά της WordPress Ιστοσελίδας σας σε έναν νέο server. Φροντίζουμε πάντα ώστε η μεταφορά να γίνεται με τον πιο ασφαλή τρόπο για τα αρχεία καθώς και την βάση δεδομένων της Ιστοσελίδας σας.

Σε περίπτωση που δεν είσαστε ευχαριστημένοι από την φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας, αναλαμβάνουμε για εσάς την μεταφορά σε νέο πάροχο. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα έχει όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να μην χαθούν δεδομένα από την Ιστοσελίδα σας, αλλά και πολύ βασικό, να είναι διαθέσιμη η Ιστοσελίδα σε όλη την διάρκεια για τους επισκέπτες.

Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας που σας παρέχουμε.

 

WordPress Migrations

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest