Ιστοχώρος Handelschule.ch ειδικό για την μετεκπαίδευση

Η Qubis κατασκεύασε για την ελβετική εταιρεία Handelschule μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία βοηθάει τους επισκέπτες να βρούν ινστιτούτο ειδικό για μετεκπαίδευση.

Διαδικτυακή πλατφόρμα Handelsschule.ch για βοήθεια μετεκπαίδευσης

Η Handelsschule.ch είναι μια ελβετική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της μετεκπαίδευσης. Αποτελείται από συμβούλους οι οποίοι βοηθούν τους ενδιαφερόμενους να βρουν τεχνικές (και μη) σχολές στην Ελβετία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν μια φόρμα στην πλατφόρμα έτσι ώστε οι σύμβουλοι να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο για την μετεκπαίδευση τους.

Η Qubis κατασκεύασε την Ιστοσελίδα με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να δίνει στους επισκέπτες η πλοήγηση αλλά και στους διαχειριστές η διαχείρηση πιο ευχάριστη. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες. Τα περιεχόμενα διαμορφώθηκαν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Στην σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις σχολές μετεκπαίδευσης σε διάφορες περιοχές της Ελβετίας. Οι πληροφορίες ανάλογα με τα καντόνια ανεβαίνουν αυτοματοποιημένα. Επίσης οι σελίδες τραβάνε άμεσα όλες τις πληροφορίες για τους τίτλους και τις meta περιγραφές.

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest