Έναρξη ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος της Diverti

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με την γερμανική εταιρεία Diverti. Η Qubis ανέλαβε την ανάλυση, σχεδιασμό και ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Diverti για εμπόριο παραδοσιακών
ιταλικών τροφίμων

Τον Φεβρουάριο του 2019 η Qubis ήρθε σε συμφωνία με την Diverti για την ανάλυση, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας.  Η Diverti είναι μια νέα εταιρεία που ασχολείται με την πώληση παραδοσιακών ιταλικών τροφίμων. Προϊόντα όπως φρέσκα ζυμαρικά, ιταλικό ελαιόλαδο, ξύδια, αλλαντικά, γλυκά και διάφορα ποτά θα πωλούνται μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας.  Για την όμορφη παρουσίαση των προϊόντων θα χρησιμοποιηθούν στοιχεία που θα κάνουν την πλατφόρμα εύκολα πλοηγήσιμη και εύχρηστη.  

Η κατασκευή της πλατφόρμας θα γίνει με το ευρέως διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress και το πρόσθετο Woocommerce. Θα χρησιμοποιηθούν τα συστήματα πληρωμών Payone και Stripe και θα δημιουργηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (διαχείριση παραγγελιών, δημιουργία κλάσεων αποστολών, τρόπους πληρωμών κ.α.).

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest