Ιστοσελίδα εταιρείας Tectus που ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση

Η Qubis κατασκεύασε το 2016 για την εταιρεία Tectus που ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση έναν νέο Ιστοχώρο που καλύπτει σε μέγιστο βαθμό όλες τις ανάγκες για την διαδικτυακή προβολή της. Στην ιστοσελίδα εμφανίζονται με έναν όμορφο τρόπο όλα τα νέα της εταιρείας καθώς και επιλεγμένα έργα της.

Εταιρική παρουσία της εταιρείας Tectus

Η Tectus είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της διακόσμησης εσωτερικών/εξωτερικών χώρων και της αρχιτεκτονικής κτιρίων από το 1989.  Η εταιρεία έχει εφαρμόσει αποτελεσματικά τις προτάσεις της σε εκατοντάδες εμπορικά καταστήματα, καφέ, μπαρ, γραφεία, κατοικίες, ξενοδοχεία και yacht. Η Qubis ανέλαβε στα μέσα του 2016 την ανάπτυξη της νέας διαδικτυακής παρουσίας χώρου της Tectus Design. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να μην εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη της παρουσίασης ενός ηλεκτρονικού εταιρικού προφίλ αλλά κυριώς στην δημιουργία ενός εργαλείου επικοινωνίας με τα εξωτερικά κοινά, που θα εξυπηρετεί με βέλτιστο τρόπο τους αντικειμενικούς σκοπούς της εταιρείας για την προβολή της.

Ο Ιστοχώρος κατασκευάστηκε με χρήση του ευρέως γνωστό σύστημα διαχείρισης περιεχομένων – WordPress. Για την ιστοσελίδα διαμορφώθηκαν και αναπτύχθηκαν ειδικές επεκτάσεις (σε PHP) που βοήθησαν την όμορφη παρουσίαση των εργών. Η Qubis ανέλαβε και τον εικαστικό σχεδιασμό του νέου αυτού Ιστοχώρου στο οποίο δόθηκε έμφαση στο να είναι responsive. Έτσι πετύχαμε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από τους επισκέπτες και επίσης να είναι αναγνώσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες.

Στην σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα ολοκληρωμένα έργα της Tectus αλλά και διάφορα νέα έργα (μέσω του Blog) καθώς και να έρθετε εύκολα σε επικοινωνία.

Url Ιστοσελίδας:  http://www.tectus.gr

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest