Διαδικτυακός χώρος της εταιρείας οργάνωσης εκδηλώσεων Rentdj

Η Qubis κατασκεύασε το 2017 την ιστοσελίδα της εταιρείας RentDj που ειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων. Το Rentdj.gr περιέχει όλες τις πληροφορίες για την εταιρεία καθώς και έναν μεγάλο αριθμό από εκδηλώσεις.

Εταιρική παρουσίαση της RentDj στο διαδίκτυο

Το RentDj είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και αναλαμβάνει την οργάνωση εκδηλώσεων. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της πλήρη κάλυψη σε υπηρεσίες Dj, ηχητικού εξοπλισμού, φωτιστικής κάλυψης και επίσης παρέχει στις εκδηλώσεις το μοναδικό Photo Booth. Αναλαμβάνει την μουσική και φωτιστική κάλυψη σε γάμους, βαφτίσεις και άλλες εκδηλώσεις. H Qubis ανέλαβε την ανάλυση, σχεδίαση (εικαστική και σε επίπεδο εφαρμογής) και την κατασκευή της ιστοσελίδας.  Επίσης αναλάβαμε την αρχική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας καθώς και την διαμόρφωση των περιεχομένων έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Η ιστοσελίδα RentDj.gr κατασκευάστηκε με χρήση του ευρέως διαδεδομένου συστήματος ανοιχτού κώδικα WordPress. Δώσαμε μεγάλη έμφαση ώστε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου να δίνει στους διαχειριστές την δυνατότητα να ενημερώνουν τα περιεχόμενα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες. Η εικαστική σχεδίαση έγινε με σκοπό να παρουσιαστούν τα έργα και οι υπηρεσίες της εταιρείας με τον πιο ωραίο τρόπο.

Url Ιστοσελίδας:  http://www.rentdj.gr/

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest