Διαδικτυακή παρουσία της ελβετικής εταιρείας CA-Media

Η Qubis κατασκεύασε για την ελβετική διαφημιστική εταιρεία CA-Media ένα νέο web portal που καλύπτει σε μέγιστο βαθμό όλες τις ανάγκες για την διαδικτυακή προβολή της. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θέλει η εταιρεία να προβάλει. Περιέχει δηλαδή ολοκληρωμένα έργα (Βίντεο) καθώς και όλα τα σχετικά νέα της CA-Media.

Διαδικτυακός χώρος της διαφημιστικής εταιρείας CA-Media

Η CA-Media είναι μια ελβετική διαφημιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή διαφημίσεων στην τηλεόραση, ραδιόφωνο και ίντερνετ. Η εταρεία είναι ενεργή από το 2007 και έχει να δείξει μια πλούσια συλλογή από έργα.  Η Qubis ανέλαβε στα τέλη του 2016 την κατασκευή της Ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη της παρουσίασης των διαφημιστικών που έχει κατασκευάσει η CA-Media αλλά είναι και ένα κανάλι που μπορεί να λύσει όλες τις απορίες των πελατών της.

Η Qubis κατασκεύασε την Ιστοσελίδα με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να δίνει στους επισκέπτες η πλοήγηση αλλά και στους διαχειριστές η διαχείρηση πιο ευχάριστη. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες. Τα περιεχόμενα διαμορφώθηκαν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Για την κατασκευή έχει χρησιμοποιηθεί το ευρέως διαδεδεμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, WordPress.

Στην σελίδα θα βρείτε ένα μεγάλο αριθμό από έργα της CA-Media. Τα έργα αφορούν κυριώς σποτάκια διαφημιστικά που έχουν προβληθεί στην ελβετική τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ή μέσω διαδικτύου σε πλατφόρμες όπως Youtube και Vimeo.  Ο επισκέπτης μπορεί με εύκολο τρόπο να βρει απαντήσεις για όλες τις απορίες του καθώς και να έρθει εύκολα σε επαφή με την εταιρεία. Στο ca-media.ch παρουσιάζονται με έναν όμορφο τρόπο όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας σε συνδυασμό με σχετικά έργα.

Url Ιστοσελίδας: https://www.ca-media.ch/

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest