Ηλεκτρονικό κατάστημα Elixir of Life

Η Qubis κατασκεύασε το 2016 για την Elixir of Life ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχει ως σκοπό την προβολή και πώληση ποιοτικών προϊόντων περιποίησης και διατροφής.

Ηλεκτρονικό κατάστημα με ποιοτικά προϊοντα της εταιρείας Elixir of Life

 

Η Elixir of Life είναι μια νέα εταιρία στον χώρο των προϊόντων καλλωπισμού, βιολογικών και φυτικών προϊόντων.  Παρά το γεγονός ότι η Elixir of Life έχει σύντομο χρόνο δραστηριοποίησης στο τομέα της παραγωγής και πώλησης ιδιαίτερων και αγνών φυτικών προϊόντων, προσπαθεί πάντα το τελικό αποτέλεσμα να είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τους πελάτες της.  Η Qubis ανέλαβε στα μέσα του 2016 την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της Elixir of Life. Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος ήταν η βέλτιστη παρουσίαση των ιδιαίτερων αυτών προϊόντων, έτσι ώστε να αναπτυχθεί μια ισχυρή αγορά στο διαδίκτυο.

Η Qubis κατασκεύασε το ηλεκτρονικό κατάστημα με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να κάνει στους επισκέπτες την πλοήγηση αλλά και στους διαχειριστές την διαχείρηση πιο ευχάριστη. Το κατάστημα κατασκευάστηκε με χρήση του ευρέως γνωστού σύστηματος διαχείρισης περιεχομένων WordPress και το ηλεκτρονικό κατάστημα Woocommerce. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες. Τα περιεχόμενα διαμορφώθηκαν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Στην σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της Elixir of Life,  διάφορα νέα στον τομέα της περιποίησης και υγιεινής. Επίσης έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη διαδικασία αγοράς των προϊόντων. Η σελίδα περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όπως καλάθι αγορών, αγορά προϊόντων και λογαριασμό χρηστών.

Url ιστοσελίδας: http://www.elixiroflife.gr

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest