Ηλεκτρονικό κατάστημα διανομής παγωτού για εκδηλώσεις - Egelosia

Η Qubis κατασκεύασε το 2016 για την εταιρεία εμπορίας παγωτού Egelosia ένα σύστημα για ηλεκτρονική παραγγελία κάποιων πακέτων με διάφορες γεύσης παγωτού.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Egelosia για πωλήσεις παγωτού για εκδηλώσεις

Η Egelosia δραστηριοποιείται στο εμπορίο παγωτού για εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα έχει δύο νέες προτάσεις για παγωτό που δίνει την δυνατότητα να το διαθέτει με όμορφο τρόπο σε διάφορα πάρτι.  Διαθέτει ένα Partybox και ένα καρότσι παγωτού το οποίο δίνει στους πελάτες την επιλογή να διαλέξουν διάφορες γεύσεις.  

Η Qubis ανέλαβε το 2016 να δημιουργήσει ένα εργαλείο για το ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο θα εξασφάλιζε στους επισκέπτες την δυνατότητα να επιλέξουν τις επιθυμητές γεύσεις σε αυτά τα Party box. Το κάθε partybox μπορεί να περιέχει έναν συγκεκριμένο αριθμό από γεύσεις και κάθε παραγγελία μπορεί να έχει συγκεκριμένο αριθμό από τέτοια καλάθια. Για να μπορεί ο πελάτης να δημιουργήσει εύκολα και ευχάριστα αυτά τα καλάθια δημιουργήθηκε ένα σύστημα το οποίο δίνει σε κάθε βήμα (partybox) την δυνατότητα ο πελάτης να επιλέξει τις γεύσεις των παγωτών. Αυτόματα σε κάθε βήμα γίνεται και υπολογισμός του κόστους. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία το καλάθι προστίθεται στο καλάθι αγορών του ηλεκτρονικού καταστήματος ως προϊόν και είναι έτοιμο για την ολοκλήρωση παραγγελίας. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είχε δημιουργηθεί με την χρήση του ευρέως γνωστού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου WordPress και το πρόσθετο Woocommerce που δημιουργεί τις λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για την δημιουργία του καλαθιού από partybox η Qubis δημιούργησε ένα προσαρμοσμένο πρόσθετο για το WordPress.

Url ιστοσελίδας:

https://www.egelosia.de/

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest