Ελβετικό σχολείο Hagenschule για ενισχυτική διδασκαλία

Η Qubis κατασκεύασε για το γερμανικό σχολείο Hagenschule που ειδικεύεται στην ενισχυτική διδασκαλία. Η κατασκευή έγινε το 2017 και χρησιμοποιήθηκαν για την ιστοσελίδα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Διαδικτυακός χώρος του γερμανικού ινστιτούτου για ενισχυτική διδασκαλία Hagenschule.

To ινστιτούτο Hagenschule δραστηριοποιείται στον τομέα της ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά από την 1η εώς 10η τάξη του σχολείου. Βρίσκεται στην Χάγκεν της Γερμανίας. Η Qubis ανέλαβε στις αρχές του 2017 την κατασκευή της Ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη της παρουσίασης ενός ηλεκτρονικού εταιρικού προφίλ, αλλά δίνει και την δυνατότητα στο Hagenschule να παρουσιάζει με όμορφο τρόπο όλες τις υπηρεσίες που παρέχει. Βοηθάει επίσης τους μαθητές να με εύκολο τρόπο να συμπληρώσουν τα στοιχεία εγγραφής τους στο ινστιτούτο.

Η Qubis κατασκεύασε την Ιστοσελίδα με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να δίνει στους επισκέπτες η πλοήγηση αλλά και στους διαχειριστές η διαχείρηση πιο ευχάριστη. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες. Τα περιεχόμενα διαμορφώθηκαν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκε το ευρέως διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress.

Στην σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες και όλα τα τμήματα που παρέχει η Hagenschule. Οι επισκέπτες μπορούν να συμπληρώσουν μια ειδικά διαμορφωμένη φόρμα που απαιτείται για την ολοκλήρωση της εγγραφής στο ινστιτούτο.

Url Ιστοσελίδας: http://www.hagenschule.de/

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest