Εγκατάσταση WordPress

100.00

To WordPress είναι μια πλατφόρμα κατασκευής site στο ίντερνετ που ξεκίνησε το 2003 από τον Matt Mullenweg και τον Mike Little. Σήμερα, σχεδόν μια δεκαετία μετά, το WordPress έχει γίνει η πιο δημοφιλή και η καλύτερη πλατφόρμα για να σχεδιάσετε το site σας ή το blog σας. To WordPress δεν είναι πια μια ερασιτεχνική blogging platform.

Το WordPress είναι αυτή την στιγμή το πιο αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα. Ξεκινώντας με την εγκατάσταση WordPress μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικές ιστοσελίδες ή ηλεκτρονικά καταστήματα.

Qubis σας παρέχει την εγκατάσταση WordPress

Μετά την εγκατάσταση θα έχετε την επιλογή να διαμορφώσετε την ιστοσελίδα ή το Blog σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Μπορείτε για παράδειγμα να εγκαταστήσετε όποιοδηποτε Theme και Plugin για να δημιουργήσετε τις λειτουργίες που χρειάζεστε. Το WordPress είναι τόσο ευέλικτο και εύχρηστο και δίνει την δυνατότητα στους διαχειριστές να διαμορφώνουν τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας με εύκολο τρόπο.

Το WordPress σας δίνει την επιλόγη να επιλέξετε ένα Theme που να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας. Ένα ιδιαίτερο Theme είναι το Divi της Elegant Themes το οποίο σας διευκολύνει παρέχοντας σας μια γκάμα από αποθηκευμένες διατάξεις.

Η Qubis μπορεί να σας βοηθήσει και μετέπειτα με την ανάπτυξη του Ιστοχώρου σας παρέχοντά σας τεχνική υποστήριξη.

*Για την εγκατάσταση του WordPress είναι απαραίτητο να έχετε στην κατοχή σας ένα domain name καθώς και ένα πακέτο φιλοξενίας.

<< Επιστροφή

Pin It on Pinterest