Εγκατάσταση WordPress μαζί με το Extra Theme

180.00

Το Divi είναι ένα από τα δυναμίκα ανερχόμενα Θέματα για Wordpress Ιστοσελίδες. Παρέχει απεριόριστες δυνατότητες για δημιουργία, ενημέρωση και επέκταση της Ιστοσελίδας σας. Η Qubis σας παρέχει τα αρχεία του Divi μαζί με τον κωδικό που σας δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης του Θέματος στην τελευταία του έκδοση για ένα έτος.  Η Qubis σας παρέχει επίσης την δυνατότητα επέκτασης της συγκεκριμένης άδειας σε περίπτωση που επιθυμείτε.

Το Extra Theme είναι ένα από τα δυναμίκα ανερχόμενα Θέματα για WordPress Ιστοσελίδες. Το Θέμα αυτό παρέχει απεριόριστες δυνατότητες για δημιουργία, ενημέρωση και επέκταση της Ιστοσελίδας σας. Η Qubis σας παρέχει την εγκατάσταση του προσαρμοσμένου WordPress μαζί με το Extra Theme.  Η έκδοση του Extra Theme περιλαμβάνει δωρεάν αναβαθμίσεις.

Qubis σας παρέχει την εγκατάσταση του WordPress μαζί με το Extra Theme

Με το Extra Theme μπορείτε με εύκολο τρόπο να δημιουργήσετε μια καταπληκτική Ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που σας παρέχει. Προσαρμόστε εύκολα την Ιστοσελίδα έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους αντικειμενικούς σκοπούς και την προβολή σας. Προσαρμόστε τα Μενού της σελίδας, προσθέστε εύκολα διαφάνειες (sliders) σε όλες τις σελίδες και διαχειριστείτε εύκολα τα περιεχόμενα. Με τον μοναδικό Divi Builder που σας δίνει απίστευτες δυνατότητες για την επεξεργασία του περιεχομένου μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά περιεχόμενα.

Για την διάταξη της Ιστοσελίδας σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Full-width διάταξη ή σε διάταξη με περιορισμένο μήκος. Η βιβλιοθήκη του Extra Theme σας διευκολύνει παρέχοντας σας μια γκάμα από αποθηκευμένες διατάξεις για όλες της σελίδες. Μπορείτε επίσης να να προσθέσετε στοιχεία στην βιβλιοθήκη έτσι ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση για επαναχρησιμοποίηση και διαχείρηση τους.

Το Θέμα είναι πλήρως συμβατό με όλες τις οθόνες και έτσι η ιστοσελίδα που θα κατασκευάσετε θα είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές (κινητές και μη). Αυτό δίνει στον Ιστοχώρο σας μια ιδιαίτερη δυναμική στις μηχανές αναζήτησης. Ένα άλλο γεγονός που κάνει το Divi ιδιαίτερα SEO-Friendly είναι η απίστευτη ταχύτητα φόρτωσης που είναι από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) στα αντίστοιχα θέματα του WordPress.

 

*Για την εγκατάσταση του Theme μαζί με το WordPress είναι απαραίτητο να έχετε στην κατοχή σας ένα domain name καθώς και ένα πακέτο φιλοξενίας.

<< Επιστροφή

Pin It on Pinterest