Εταιρεία βαφέων και διαρύθμισης σπιτιών Raumharmonie Schmitt

Η Qubis κατασκεύασε το 2016 εξ ολοκλήρου για την εταιρεία Raumharmonie Schmitt, που ασχολείται με το βάψιμο και διαρύθμιση – διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, την νέα της Ιστοσελίδα. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση της Ιστοσελίδας και στην εύκολη πλόγηση.  Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιήθηκε ήταν το ευρέως γνωστό WordPress.

Εταιρική παρουσίαση την Raumharmonie Schmitt

Η Raumharmonie Schmitt είναι μια γερμανική εταιρεία με έδρα την κωμόπολη Hattingen που αναλαμβάνει το βάψιμο και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η Qubis ανάλαβε το 2016 να κατασκευάσει την εταιρική παρουσίαση της Raumharmonie Schmitt έτσι ώστε να προβάλλονται με τον καλύτερο τρόπο οι υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματα της.  Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με χρήση της ευρεώς διαδεδομένης πλατφόρμας ανοιχτού κώδικα WordPress (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου). Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση ώστε η σελίδα να είναι εύκολα πλοηγήσιμη αλλά και να είναι εμφανισιακά άριστη.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να μπορούν οι διαχειριστές να ενημερώνουν τα περιεχόμενα με τον πιο εύκολο τρόπο. Έγινε χρήση επίσης σε επιλεγμένα μέρη πρόσθετα του WordPress. Τέλος η Qubis διαμόρφωσε τους χάρτες της Google (Google Maps) χρησιμοποιώντας το σχετικό API έτσι ώστε να ταιριάζουν στο σύνολο της ιστοσελίδας.

Url Ιστοσελίδας:  https://raumharmonie-schmitt.de/

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest