Ιστόχωρος της εταιρείας AgroElite A.E.

Η Qubis κατασκεύασε για την εταιρεία εμπορίας λιπασμάτων AgroElite A.E. έναν νέο Ιστοχώρο που καλύπτει σε μέγιστο βαθμό όλες τις ανάγκες για την διαδικτυακή προβολή της.

Διαδικτυακός χώρος της εταιρείας AgroElite A.E.

 

Η Agroelite Α.Ε. δραστηριοποιείται στην εμπορία και διάθεση λιπασμάτων και γεωργικών προϊόντων από το 1999.  Η Qubis ανέλαβε στα μέσα του 2017 την κατασκευή της Ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν εξυπηρετεί μόνο την ανάγκη της παρουσίασης ενός ηλεκτρονικού εταιρικού προφίλ και παρουσίασης προϊόντων, αλλά ενημερώνει για την σωστή χρήση των λιπασμάτων τα οποία παρέχονται. Σκοπός είναι ο επισκέπτης να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την σωστή χρήση των προϊόντων της εταιρείας.

Η Qubis κατασκεύασε την Ιστοσελίδα με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να δίνει στους επισκέπτες η πλοήγηση αλλά και στους διαχειριστές η διαχείρηση πιο ευχάριστη. Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση έτσι ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα πλοηγίσιμη από όλες τις συσκευές και οθόνες. Τα περιεχόμενα διαμορφώθηκαν έτσι ώστε η Ιστοσελίδα να έχει καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Στην σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της AgroElite,  διάφορα νέα στον τομέα της γεοπονικής. Πολλά προϊόντα περιέχουν επίσημα έγγραφα που εξηγούν για την σωστή τους χρήση καθώς και για την σύνθεση τους. Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε η Ιστοσελίδα σας παρέχει την δυνατότητα να έρθετε γρήγορα σε επικοινωνία με την εταιρεία.

Url Ιστοχώρου: http://www.agroelite.eu

Ελάτε πιο κοντά στην Qubis!

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή απλά επιθυμείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα.

Pin It on Pinterest